Hur friar man?

March 22, 2013

Jag har planerat att fria till min fästmö ett tag nu, det enda jag måste bestämma mig för är på vilket sätt jag ska göra det på. Man har ju sett hur vissa verkligen tar det hur långt som helst. Det finns de som hyr in en orkester och tusen röda rosor och står sedan under personens fönster och friar. Sedan finns det de lite mer klassiska sätten att fria på. Exempelvis en ring i champangeglaset eller kanske gömd i maten. Jag har funderat lite lätt på allt det där, en extravagant gest är nog uteslutet eftersom jag är lite blyg av mig. Kanske tar jag med mig henne till hennes favoritrestaurang fb sea som ligger i Finnboda hamn. Personalen kanske kan ge mig tips på något fint sätt att ställa frågan på. Eller så lagar jag en hemmagjord middag till henne med tända ljus och lite romantisk musik. Sedan är det väl bara att våga fråga.

Leave a Reply